Bemutatkozás Hírek, akciók

Megnőttünk, és új nevet is kaptunk!

2019. szeptember 1-jétől picit arrébb költözünk: a Márvány utca 21-ből a túloldalra, a 42-es szám alá. Nem csak a házszám duplázódik – patikánk mérete is kétszer akkora lesz! Ezentúl Petlegio Állatpatika néven talál meg minket. A Petlegio webshopjával eddig is kapcsolatban álltunk, most azonban már a nevünk is jelzi ezt az összetartozást! Még nagyobb választékkal várjuk Önöket és kedvenceiket!

Új címünk tehát 2019. szeptember 1-től: 1126 Budapest, Márvány u. 42.

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk Állatpatikánkat. Üzletünk a Trovet Hungary Kft. patikájaként 2004-ben nyílt meg. A XII. kerület Márvány utca 42-ben találhatnak meg minket, a 105-ös autóbusz megállójánál, és a 61-es villamos megállójától 3 perc sétára. Hétköznap délelőtt 10 órától, délután 6 óráig állunk a vásárlók rendelkezésére.

Célunk, hogy a több mint 10 év alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatunkkal segítsük vásárlóinkat és gondoskodjunk kedvenceik igényeiről, nyugodt, családias környezetben. Nem csak a gyógyszert szedő háziállatok gazdáit várjuk szeretettel, hanem mindazokat, akiknek fontos kedvencük egészségének megőrzése, a betegségek megelőzése is.

Támogatjuk azok az állattartókat, akiknek fontos az egészséges életvitel a háziállataiknál is, így patikánkban a vényköteles és a vény nélkül kapható gyógyszer-készítmények mellett, gyógytápok, vitaminok, ásványi anyag készítmények, gyógykozmetikumok, szájápolási és egyéb, a kedvencek mindennapjaihoz szükséges termékek széles választéka ad lehetőséget, a személyre szabott megoldások megtalálására. Mivel patikánk a legnagyobb gyógyszer nagykereskedőkkel kapcsolatban áll és naponta kapunk árut, így abban az esetben, ha esetleg az önnek szükséges gyógyszer vagy más készítmény nincs éppen készleten, másnapra megrendeljük.

Arra törekszünk, hogy segítőkészen, magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki a látogatókat kérdéseikre kielégítő, érthető választ vagy magyarázatot adjunk. Igyekszünk, hogy Ön a lehető legkevesebb sorban állásra kényszerüljön, és elégedetten távozzon. Állatpatikánkban kártyaleolvasó készülék üzemel, így lehetőségük van bankkártyás fizetésre is. A parkolás az üzlet előtt és az utcában fizetős! Várjuk Önt szeretettel! Trovet Hungary Kft. – Petlegio Állatpatika

Nyitva: hétfő–péntek 10–18 h-ig

Patika:

+36 20 319 9322

Petlegio web:

+36 20 553 0307

Rólunk írták

"Nagyon kedves és hozzáértő a patikus hölgy."
Petlegio Állatpatika, Zita
"Kedves kiszolgálás, bőséges választék. Minden berendelhető."
Petlegio Állatpatika, Heni
"Nagyon jó és sokfajta állateledel kapható viszonylag jó áron! 🤗"
Petlegio Állatpatika, László
"Nagy választékkal rendelkeznek, meghozatják, ami éppen nincs. Drágább, mint a webáruházak, de ott van postaköltség. Tehát egyenlő."
Petlegio Állatpatika, Edit
"Kind stuff, clean place, easy access."
Petlegio Állatpatika, Imre
"Nagy választékot nyújtó, szép, új üzlet."
Petlegio Állatpatika, Judit
"Large variety of medicines and friendly staff."
Petlegio Állatpatika, Sándor
"Most vásároltam náluk először, de nem utoljára. Online rendelés szuper gyors kézbesítés, ügyfélszolgálat rögtön küldött tájékoztatót, hogy mikorra várjam a csomagot. Plusz meglepetésként a csomag mellé pár teszt termék, ☺️ köszönöm! Kizárólag jó értékelést érdemelnek!"
Petlegio Állatpatika, Lívia
"Jó árak, gyors szállítás, vevőbarát. Máskor is felkeresem az oldalt. Ajánlom mindenkinek!"
Petlegio Állatpatika, Marianna

Elérhetőségeink

marvanypatika@petlegio.hu

1126 Budapest, Márvány u. 42.