Bemutatkozás Hírek, akciók

🎈 Akció! 🎈

A Dermoscent Keravita tablettára most 20% kedvezményt adunk! 😊
Vedlési időszakban, illetve az év bármelyik időszakában adható kedvencünknek, amennyiben a stresszhatások vagy környezeti tényezők miatt hullani kezd a szőre és töredeznek a karmai. A táplálék-kiegészítő kéntartalmú aminosavakkal, bambuszkivonattal, valamint értékes vitaminokkal járul hozzá a szőrzet növesztéséhez és a karmok megerősítéséhez.
Bővebb információért érdeklődjön patikánkban!

Arra törekszünk, hogy patikánkban munkatársaink és vásárlóink is maximálisan biztonságban legyenek,
ezért természetesen kötelező a maszkviselés. Nálunk azonban ilyen vidám darabok is kaphatóak! 😊

Josera Léger – teljes értékű táp hízásra hajlamos macskáknak

Cicája inkább elnyújtózik a kanapén, mintsem egérre vadásszon? 🐭😀 Akkor számára ajánljuk a Josera Léger tápot, amely csökkentett energia- és megemelt rosttartalmával biztosítja a kevésbé aktív, illetve az elhízásra hajlamos macskák (pl. ivartalanítás után) tápanyagszükségletét.

Keresse patikánkban vagy a Petlegio webshopjában !

Kendervirágolaj

Tudta, hogy a kannabidiolnak – amely a kannabisz növény virágzatából kivont kendervirágolaj egyik fő összetevője – kiemelkedő gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van kedvenceinknél?

Ráadásul mindezt hozzászokás nélkül! Ha úgy érzi, hogy már mindent kipróbált ízületi fájdalmakkal küzdő cicájával, ennek még adjon egy esélyt. 😉

Keresse patikánkban, vagy a Petlegio webshopjában!

Dermoscent Essential Mousse

Egyszerű használat, stresszmentes tisztálkodás! 🐈😊
A “Dermoscent Essential Mousse” habot csak a kezébe kell fújnia, és már simogathatja is bele kedvence bundájába! Kíméletesen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, 100%-ban természetes növényi hatóanyagokkal. 🙂

Keresse patikánkban vagy a Petlegio webshopjában!