MSD

Az MSD Animal Health a világ vezető állatgyógyászati vállalata, a Merck Sharp & Dohme állatgyógyászati divíziója. Az Egyesült Államokban és Kanadában a Merck Sharp & Dohme nevet használjuk, míg a világ többi részén, így Európában is az MSD (Merck Sharp & Dohme) nevet.

Az MSD Animal Healthnél elkötelezettek aziránt, hogy értéket teremtsenek az állatorvosok, a tenyésztők, az állattulajdonosok és a társadalom egésze számára.

Céljuk, hogy innovatív állategészségügyi készítményeik és szolgáltatásaik révén olyan integrált megoldásokat kínáljanak, melyek maradéktalanul kielégítik ügyfeleik egyre növekvő igényeit és biztosítják az állatok egészségének megőrzését és teljesítményük növelését.

Innovatív megoldásaik lehetővé teszik a társállatok és gazdáik számára, hogy maradéktalanul élvezhessék az együtt töltött időt, míg a haszonállatok vonatkozásában termékeik és szolgáltatásaik segítik az állatok egészségének megőrzését és a biztonságos élelmiszerellátást.

Bevételeik jelentős részét arra használják fel, hogy dinamikusan fejlesszék kutatási erőforrásaikat, gyártási folyamataikat és a globális ellátási láncot.

www.msd-animal-health.hu

Vásárlás

Trovet Hungary Kft. © 2022.