Szolgáltatások Rendelési idő, csapatunk Hasznos információk Hírek, akciók Kapcsolat

15% kedvezmény!

Az első és legfontosabb, amire egy kutyának szüksége van, a szeretet. ♥️ Ez az Ön feladata, mi abban segítünk, hogy minden mást is be tudjon szerezni neki: május hónapban ezért minden nyakörvre, pórázra, hámra és játékra 15% kedvezményt adunk. Lepje meg valamivel kedvencét, hiszen olyan jó kis kutya volt! 🎁

Prémium minőségű, monoprotein SILAND száraztápok 🐕

Az érzékeny gyomrú kutyák megfelelő etetése sokszor okoz fejtörést a gazdiknak. 🤷 Mi persze ahol tudunk, segítünk, ezért is kezdtük el forgalmazni már állatpatikánkban is a prémium minőségű Siland száraztápokat. Ezek a tápok amellett, hogy mindent tartalmaznak, amire kedvencének szüksége van, a monoprotein és az egyféle szénhidrát miatt az emésztést is sokkal könnyebbé teszik. 🐕 Érdeklődjön a részletekről patikánkban, és segítünk megtalálni a legideálisabb eledelt!
https://www.petlegio.hu/index.php?route=product/list&keyword=Siland&description=0

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Kedves Gazdik!

Rendelőnk a megszokott rendben nyitva áll a gazdik és a négylábúak előtt, azonban a járvány terjedésének megfékezése érdekében a következők betartására kérjük Önöket:

  • Előzetesen telefonon foglaljanak időpontot (sürgős eset kivételt képez).
  • A kért időpontra, kérjük 5 perccel korábban érkezzen, mert a váróban maximum 2 fő tartózkodhat egyszerre.
  • A vizsgálóban egyszerre 1 gazdi tartózkodhat.
  • Kérjük, amennyiben nem tud megjelenni foglalt időpontján, értesítsen minket telefonon vagy e-mailben.
  • Belépés előtt kérjük, helyezzen fel maszkot, mellyel orrát és száját is eltakarja.
  • Belépéskor kérjük, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  • Kérjük, csak a vásárlás idejére tartózkodjon a váróban.
  • Amennyiben légzőszervi panaszai vannak, kérjük hogy az állatot más hozza kezelésre, vizsgálatra.

Együttműködését és megértését köszönjük! 🐶🐱🙋

Szívférgesség szűrés

A szívférgesség akár életveszélyes is lehet kedvencünkre, hiszen a paraziták elszaporodása megfelelő kezelés nélkül súlyosan károsíthatja a szívet. Előzze meg a bajt! Rendelőnkben lehetőség van ennek szűrésére – bővebb információért nézzen be hozzánk!

Állatorvosi kivizsgálás

Mikor voltak utoljára kivizsgáláson kedvenceikkel? Egy egyszerű vérképből is sok minden kiderülhet egészségi állapotáról, és akár a komolyabb betegségeknek is elejét lehet venni.

Várjuk szeretettel rendelőnkben! 😊

Zöldebbre váltottunk! 🌳

Leszámoltunk a nejlonzacskókkal, és mostantól csak vászontáskába pakoljuk Önöknek a kiválasztott termékeket! 🤗 Persze ha a sajátjukat hozzák magukkal, annak is nagyon örülünk! 🙂

Ebösszeírás

Tisztelt Ebtartó!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírása szerint a települési (fővárosban a kerületi) önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

Az ebösszeírást Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) 2013-ban végezte el.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a fenti törvényben meghatározott adatokat az ebösszeírást végző önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Felhívjuk az önkormányzat közigazgatási területén ebet tartók és az ebek tulajdonosainak figyelmét, hogy amennyiben fenti kötelezettségüknek korábban nem tettek eleget, szíveskedjenek azt mielőbb pótolni.

Az összeírólapok a 1066 Budapest, Ó utca 36. és a 1062 Budapest, Andrássy út 81. szám alatti állatorvosi rendelőkben, továbbá Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (1067 Budapest, Eötvös utca 4.) átvehetők és kitöltést követően oda leadhatók. Az összeírólap ide kattintva letölthető.

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy amennyiben az önkormányzat közigazgatási területén tartott eb nem az önkormányzattal szerződött állatorvosnál (1066 Budapest, Ó utca 36.) részesült veszettség elleni védőoltásban, az ebtartó az oltás megtörténtét az oltási igazolvány bemutatásával az önkormányzattal szerződött állatorvosnak köteles bejelenteni.

Az ebösszeírással, az éves kötelező veszettség elleni oltás igazolásával, továbbá az ebek tartásával összefüggésben felmerült egyéb kérdésekkel kapcsolatban további tájékoztatást a 06-30/463-5023-as telefonszámon kaphatnak.

Az új hatósági állatorvos, dr. Kósa Zita a következő e-mail címen várja az ebösszeírólapokat, valamint bármilyen, állattartással kapcsolatos bejelentést: zitavet@beltav.hu