Szolgáltatások Rendelési idő, csapatunk Hasznos információk Hírek akciók Kapcsolat

Zöldebbre váltottunk! 🌳

Leszámoltunk a nejlonzacskókkal, és mostantól csak vászontáskába pakoljuk neked a kiválasztott termékeidet! 🤗 Persze, ha a sajátodat hozod magaddal, annak is nagyon örülünk! 🙂


Megvolt az őszköszöntő fürdetés, és kutyusod hősiesen tűrte?

Akkor megérdemli az ínycsiklandó jutalomfalatot! 😉
Patikánkban most a képen látható WOOLF és Profine jutalomfalatokra 10% kedvezményt adunk! Mind a kétféle termék hipoallergén, így akkor is jó választásnak bizonyulnak, ha kedvenced ételérzékeny! Nézz be hozzánk! 🙂


A szeptember nálunk a csillogó bundáról szól! 🐩🐈

Ebben a hónapban a samponokra, valamint bőr- és szőrápolási termékre 20% kedvezményt adunk! De nem csak a szép bunda a fontos –
a kullancsok sajnos ősszel sem pihennek, ezért ilyenkor is alaposan nézzük át kedvencünk bundáját!

Az akciós termékeket keresd a patikánkban vagy a Petlegio webshopjában: http://bit.ly/Dermoscent_termekek


EBÖSSZEÍRÁS

Tisztelt Ebtartó!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírása szerint a települési (fővárosban a kerületi) önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

Az ebösszeírást Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) 2013-ban végezte el.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a fenti törvényben meghatározott adatokat az ebösszeírást végző önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Felhívjuk az önkormányzat közigazgatási területén ebet tartók és az ebek tulajdonosainak figyelmét, hogy amennyiben fenti kötelezettségüknek korábban nem tettek eleget, szíveskedjenek azt mielőbb pótolni.

Az összeírólapok a 1066 Budapest, Ó utca 36. és a 1062 Budapest, Andrássy út 81. szám alatti állatorvosi rendelőkben, továbbá Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (1067 Budapest, Eötvös utca 4.) átvehetők és kitöltést követően oda leadhatók. Az összeírólap ide kattintva letölthető.

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy amennyiben az önkormányzat közigazgatási területén tartott eb nem az önkormányzattal szerződött állatorvosnál (1066 Budapest, Ó utca 36.) részesült veszettség elleni védőoltásban, az ebtartó az oltás megtörténtét az oltási igazolvány bemutatásával az önkormányzattal szerződött állatorvosnak köteles bejelenteni.

Az ebösszeírással, az éves kötelező veszettség elleni oltás igazolásával, továbbá az ebek tartásával összefüggésben felmerült egyéb kérdésekkel kapcsolatban további tájékoztatást a 06-30/463-5023-as telefonszámon kaphatnak.

Az új hatósági állatorvos, dr. Kósa Zita a következő e-mail címen várja az ebösszeírólapokat, valamint bármilyen, állattartással kapcsolatos bejelentést: zitavet@beltav.hu