Szolgáltatások Rendelési idő, csapatunk Hasznos információk Hírek, akciók Kapcsolat

Továbbra is tartsuk be az óvintézkedéseket!

Továbbra is szeretettel várjuk az ellátásra szoruló kis kedvenceket és gazdáikat! 😊 Csak arra kérünk mindenkit, hogy legyünk felelősségteljesek, és tartsuk be a szükséges óvintézkedéseket.
✔ A váróban egyszerre két állat és két gazdi tartózkodhat, az ajánlott, kétméteres távolságban egymástól.
✔ Belépéskor azonnal fertőtlenítse a kezeit az erre kihelyezett eszközzel! ✋
✔ Maszk viselése kötelező – amennyiben a gazdin nincs maszk, az ajtóban kell várakoznia a kiszolgálásra, és csak fizetni jöhet be úgy, hogy senki más nem tartózkodik bent. 😷
Köszönjük az együttműködést! 🐶🐱🙋‍♀

Helló, szeptember! ✌️😊

Most, hogy már kellemesebb az időjárás, újra lehet hosszabb sétákra menni. 🐕 Ilyenkor pedig az élősködők elleni védelemre is jobban oda kell figyelni! Ebben a hónapban minden külső élősködő – kullancsok, bolhák, szúnyogok, legyek – elleni készítmény 10% kedvezménnyel kapható patikánkban!

Szívférgesség szűrés

A szívférgesség akár életveszélyes is lehet kedvencünkre, hiszen a paraziták elszaporodása megfelelő kezelés nélkül súlyosan károsíthatja a szívet. Előzze meg a bajt! Rendelőnkben lehetőség van ennek szűrésére – bővebb információért nézzen be hozzánk!

Állatorvosi kivizsgálás

Mikor voltak utoljára kivizsgáláson kedvenceikkel? Egy egyszerű vérképből is sok minden kiderülhet egészségi állapotáról, és akár a komolyabb betegségeknek is elejét lehet venni.

Várjuk szeretettel rendelőnkben! 😊

Zöldebbre váltottunk! 🌳

Leszámoltunk a nejlonzacskókkal, és mostantól csak vászontáskába pakoljuk Önöknek a kiválasztott termékeket! 🤗 Persze ha a sajátjukat hozzák magukkal, annak is nagyon örülünk! 🙂

Ebösszeírás

Tisztelt Ebtartó!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírása szerint a települési (fővárosban a kerületi) önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

Az ebösszeírást Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) 2013-ban végezte el.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a fenti törvényben meghatározott adatokat az ebösszeírást végző önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Felhívjuk az önkormányzat közigazgatási területén ebet tartók és az ebek tulajdonosainak figyelmét, hogy amennyiben fenti kötelezettségüknek korábban nem tettek eleget, szíveskedjenek azt mielőbb pótolni.

Az összeírólapok a 1066 Budapest, Ó utca 36. és a 1062 Budapest, Andrássy út 81. szám alatti állatorvosi rendelőkben, továbbá Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (1067 Budapest, Eötvös utca 4.) átvehetők és kitöltést követően oda leadhatók. Az összeírólap ide kattintva letölthető.

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy amennyiben az önkormányzat közigazgatási területén tartott eb nem az önkormányzattal szerződött állatorvosnál (1066 Budapest, Ó utca 36.) részesült veszettség elleni védőoltásban, az ebtartó az oltás megtörténtét az oltási igazolvány bemutatásával az önkormányzattal szerződött állatorvosnak köteles bejelenteni.

Az ebösszeírással, az éves kötelező veszettség elleni oltás igazolásával, továbbá az ebek tartásával összefüggésben felmerült egyéb kérdésekkel kapcsolatban további tájékoztatást a 06-30/463-5023-as telefonszámon kaphatnak.

Az új hatósági állatorvos, dr. Kósa Zita a következő e-mail címen várja az ebösszeírólapokat, valamint bármilyen, állattartással kapcsolatos bejelentést: zitavet@beltav.hu