Szolgáltatások Rendelési idő, csapatunkHasznos információkHírek, akciókKapcsolat

Banters bevezető akció❗

Ha kipróbálnál egy remek minőségű, de mégis megfizethető árú kutyaeledelt, most itt a lehetőség! Minden Banters tápra 2️⃣0️⃣% kedvezmény a petlegio.hu webáruházunkban, állatpatikáinkban pedig 2 nagy zsák vásárlása esetén egy 3kg-ost ajándékba adunk!

Banters

Szuper CHUCKIT játékok!

Mozdulj ki kedvenceddel te is a most ugyan kissé hűvösebb, de friss tavaszi időben egy kiadós játékra a Chuckit! termékeivel! Ezek a játékok szuper biztonságos és elnyűhetetlen anyagból készültek, nem egy napig fog egyben maradni, hanem hosszú ideig játszhat vele kutyusod, imádni fogja! Nem mellesleg menőn is néznek ki, igazi prémium minőséget képviselnek.
Most több változat is kedvezménnyel kapható a Petlegio.hu-n! Nézz körül!

Mozgásszervi probléma❓ Semmi pánik❗️ Itt a Confis Ultra❗️

Természetes gyulladáscsökkentőkkel és antioxidánsokkal támogatja az ízületek anyagcseréjét, csökkenti a kollagén károsodását, javítja az ízületi funkciókat. Fájdalomcsillapító hatású, ízesített tabletta, amelyet a válogatós kedvencek is gond nélkül elfogyasztanak.
Mert a fájdalommentes mozgás mindenkinek jár ❗️ Keresd az állatpatikában, vagy a Petlegio webshopban!

Figyelem!

2022. november 7-től az állatorvosi rendelő és az állatpatika 10-18 óráig tart nyitva!

Erősítsük!

Az állatoknál is igaz, ha az immunrendszer nem maximális kapacitással működik, a szervezet védtelenné válik a környezetünkben található mérgekkel, betegségekkel szemben. Alapvetően az ősz és a tél ☃️ a különböző felsőlégúti megbetegedések szezonja, ilyenkor főleg célszerű egészséges táplálék-kiegészítőket bevezetni kedvenceink étrendjébe.

Nézz körül a petlegio patikákban és a webshopban szuper, immunrendszert erősítő táplálékkiegészítőkért!

 

 

 

Védekezzünk a paraziták ellen!

A kullancsok kutyákra, macskákra és az emberre is veszélyesek egész évben ☀️ ☃️ az éghajlati természeti viszonyok megváltozása okán. Folyamatosan készülnünk kell a vérszívók támadásaira❗️
 
Magyarországon kutyákban a kullancsok által okozott egyik leggyakoribb és legveszélyesebb betegség a babéziózis. Erről olvashatsz részletesen legújabb, edukációs   bejegyzésünkben.
 
Védekezz, előzd meg parazitaellenes termékekkel, melyeket nagy választékban találsz a petlegio patikákban és a webshopban!

PETLEGIO KUTYAJÓ NAP

Állatorvosi tanácsadás, Táplálási ismeretek, Bemutatók, Szórakozás, Szerencsekerék, Tápkóstolás, Jó idő, és TÜNDÉRI, OKOS, ÜGYES, GYÖNYÖRŰ KUTYÁÁÁÁK!

Ez volt a hagyományteremtő, első Petlegio Kutyajó Nap a Városligetben 2022. június 18-án. Akik velünk voltak tudják jól, hogy mennyire tartalmas és szórakoztató volt ez az esemény. Ha most nem tudtál eljönni, itt egy kis fotós ízelítő, melyben felidézzük az örömteli pillanatokat. Legközelebb biztosan velünk tartasz! Mi nem is szeretnénk abbahagyni, ezért ez az első volt, de nem az utolsó Kutyajó Nap 🙂

Állatorvosi kivizsgálás

Mikor voltak utoljára kivizsgáláson kedvenceikkel? Egy egyszerű vérképből is sok minden kiderülhet egészségi állapotáról, és akár a komolyabb betegségeknek is elejét lehet venni.

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Zöldebbre váltottunk!

Leszámoltunk a nejlonzacskókkal, és mostantól csak vászontáskába pakoljuk Önöknek a kiválasztott termékeket! Persze ha a sajátjukat hozzák magukkal, annak is nagyon örülünk!