Szolgáltatások Rendelési idő, csapatunk Hasznos információk Hírek akciók Kapcsolat

A kánikulában kedvenceink ugyanúgy hőgutát kaphatnak, mint mi, ezért fokozottan figyeljünk oda rájuk!

Kerüljük a legnagyobb hőséget a sétákkal, mindig hűtsük le a testét, ha kimelegedett, és inkább többszöri alkalommal, de kisebb adagokkal etessük. Friss vize pedig mindig legyen! 💦

Patikánkban most a vízi játékokra, a hűtőmatracokra és hűtőkendőkre 20% kedvezményt adunk! ❄


A július a fogápolásé!

Ne feledd, egész júliusban fogápolási akcióval várunk! 🙂
 20% kedvezményt biztosítunk a fogászati beavatkozásokra
 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a fogászati termékek

Várjuk szeretettel a kis kedvenceket!

További információért érdeklődj rendelőnkben!


EBÖSSZEÍRÁS

Tisztelt Ebtartó!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény előírása szerint a települési (fővárosban a kerületi) önkormányzat háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

Az ebösszeírást Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) 2013-ban végezte el.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a fenti törvényben meghatározott adatokat az ebösszeírást végző önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Felhívjuk az önkormányzat közigazgatási területén ebet tartók és az ebek tulajdonosainak figyelmét, hogy amennyiben fenti kötelezettségüknek korábban nem tettek eleget, szíveskedjenek azt mielőbb pótolni.

Az összeírólapok a 1066 Budapest, Ó utca 36. és a 1062 Budapest, Andrássy út 81. szám alatti állatorvosi rendelőkben, továbbá Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (1067 Budapest, Eötvös utca 4.) átvehetők és kitöltést követően oda leadhatók. Az összeírólap ide kattintva letölthető.

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy amennyiben az önkormányzat közigazgatási területén tartott eb nem az önkormányzattal szerződött állatorvosnál (1066 Budapest, Ó utca 36.) részesült veszettség elleni védőoltásban, az ebtartó az oltás megtörténtét az oltási igazolvány bemutatásával az önkormányzattal szerződött állatorvosnak köteles bejelenteni.

Az ebösszeírással, az éves kötelező veszettség elleni oltás igazolásával, továbbá az ebek tartásával összefüggésben felmerült egyéb kérdésekkel kapcsolatban további tájékoztatást a 06-30/463-5023-as telefonszámon kaphatnak.

Az új hatósági állatorvos, dr. Kósa Zita a következő e-mail címen várja az ebösszeírólapokat, valamint bármilyen, állattartással kapcsolatos bejelentést: zitavet@beltav.hu