Dermoscent – nem csak márka, filozófia

A Dermoscent termékek forradalmi és hatékony megoldásokat kínálnak kedvenceink bőre és szőrzete számára.

Vessünk véget a bőrproblémáknak!

A Dermoscent termékei kedvenceink bőrét védik, ápolják. A termékek fejlesztése során maximálisan figyelembe vették a kutyák és macskák bőrének élettanát, így olyan termékeket alakítottak ki, melyek a legjobban védik állataink bőrének egészségét.

A Dermoscent tiszta, természetes megoldásokat kínál. A Dermoscent termékek rendszeres, folyamatos használata hidratálja és megerősíti kedvenceink bőrét. A szőrzet fényessé és símává válik, töredezettsége csökken. Hozzáadott illatanyagok nélkül is természetes, jó illatot biztosít, mert harmonizál a bőr természetes állapotával. Az elért eredmények hozzájárulnak kedvenceink fizikai és lelki egészségéhez, közben még kellemesebbé válik a kedvenceinkkel együtt töltött idő.

A kiváló minőség három pillére:

Hatékonyság és biztonságosság

Minden Dermoscent terméket az emberi kozmetikumokra is érvényes szabályok szerint, állatorvosi felügyelet alatt teszteltek. Ez garantálja optimális alkalmazhatóságukat, biztonságosságukat.

Bőrgyógyász állatorvosok felügyelete mellett végzett klinikai kísérletek biztosítják a termékek hatékonyságát – mellékhatások nélkül.

Természetes forrásból

A Dermoscent termékek a legújabb technológiákkal készülnek. Hasznosítják a fitoterápia és az aromaterápia vívmányait. Minden termékfejlesztés során gondosan kiválogatott, 100 %-ban természetes alapanyagok felhasználásával készülnek.

Innováció

Kivétel nélkül minden egyes Dermoscent termék egyedi fejlesztésű. A tervezés során külön figyelem irányul a könnyű alkalmazhatóságra és a kozmetikai minőség biztosítására. A Dermoscent termékekbe olyan új hatóanyagok is bekerülnek, melyek emberi dermokozmetikumokban sikeresnek bizonyultak. Számos Dermoscent receptúra szabadalmaztatott.

Vásárlás

www.dermoscent.hu

Trovet Hungary Kft. © 2022.