Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon! Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk Állatpatikánkat. A Plutó Állatpatika a Trovet Hungary Kft patikájaként 2004-ben nyílt meg. A XII. kerület Márvány utca 21/a-ban találhatnak meg minket, a 105-s busz megállójával szemben, és a 61-es villamos megállójától 3 perc sétára. Hétköznap délelőtt 10 órától, délután 6 óráig állunk a vásárlók rendelkezésére.

Célunk, hogy az elmúlt 10 év alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatunkkal segítsük vásárlóinkat és gondoskodjunk kedvenceik igényeiről, nyugodt, családias környezetben. Nem csak a gyógyszert szedő háziállatok gazdáit várjuk szeretettel, hanem mindazokat, akiknek fontos a kedvencük egészségének meígőrzése, a betegségek megelőzése is. Támogatjuk azok az állattartókat, akiknek fontos az egészséges életvitel a háziállataiknál is, így patikánkban a vényköteles és a vény nélkül kapható gyógyszerkészítmények mellett, gyógy-tápok, vitaminok, ásványi anyag készítmények, gyógy-kozmetikumok, szájápolási és egyéb, a kedvencek mindennapjaihoz szükséges termékek széles választéka ad lehetőséget, a személyre szabott megoldások megtalálására.

Mivel patikánk a legnagyobb gyógyszer nagykereskedőkkel kapcsolatban áll és naponta kapunk árut, így abban az esetben, ha esetleg az önnek szükséges gyógyszer vagy más készítmény nincs éppen készleten, másnapra megrendeljük. Arra törekszünk, hogy segítőkészen, magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki a látogatókat kérdéseikre kielégítő, érthető választ vagy magyarázatot adjunk. Igyekszünk, hogy Ön a lehető legkevesebb sorban állásra kényszerüljön, és elégedetten távozzon. Állatpatikánkban kártyaleolvasó készülék üzemel, így lehetőségük van bankkártyás fizetésre is.

Parkolás az üzlet előtt és az utcában fizetős.

Várjuk Önt szertettel!
Trovet Hungary Kft Plutó Állatpatika