Szolgáltatások Rendelési idő, csapatunkHasznos információkHírek, akciókKapcsolat

Kedves Tulajdonosok!

Rendelőnk az Önök kényelme és a hatékonyabb betegellátás érdekében kizárólag időpontos rendszer alapján működik. Ez alól kivételt csak az életveszélyben lévő betegek képeznek.

Kérjük, minden esetben egyeztessen időpontot kollégáinknál
(személyesen vagy telefonon, nyitvatartási időben).

 

Telefonszám: +36 20 319 9290

 

Kedves Gazdik!

Köszönjük szépen egész éves bizalmukat, kívánunk Önöknek nagyon boldog Új Évet és boldog, egészséges kedvenceket!

Szeretettel várjuk Önöket 2017-ben megszokott odafigyelésünkkel, gondosságunkkal és új, hosszabbított nyitva tartásunkkal: minden hétköznap 10 és 19 óra között.
Kérjük, amennyiben a rendelőbe kívánnak jönni, továbbra is egyeztessenek időpontot!

Megértésüket és közreműködésüket köszönjük.

A Körönd Állatorvosi Rendelő és Patika csapata

 

Egy négylábú társ az otthonában rengeteget jelent: barátságot, hűséget, bajtársiasságot – feltétel nélküli szeretetet.Egy másik lény igényeinek felismerését. A szív megnyitását egymás előtt. Szavak nélküli megértést: egy simogatást, kíváncsi szemeket, figyelő testtartást, dorombolást, közös lustálkodást.

Csapatunk érti és becsüli ezt a kapcsolatot. Miért? Mert a tanuláson és a megszerzett tapasztalaton túl ismerjük az állattartás szépségeit: a hosszú közös sétákat, a lusta esti nyújtózásokat, a fűtőtestről lelógó mancsot – és ismerjük a nehézségeket is: egy fájós fület, a kedvenc étel visszautasítását, a hosszú várakozást: vajon mi lehet kedvencünkkel?

Arra törekszünk, hogy minél hosszabban lehetővé tegyük önök számára ezt a szeretetteli kapcsolatot. Várjuk rendelőnkben akkor is, ha csak tanácsot szeretne, vagy egy jutalomfalattal kínálná kedvencét séta közben.

Várakozás közben felfrissítheti magát egy kávéval, közben támogatva olyan állatokat, akiknek nincs lehetősége állatorvosi kezeléshez jutni.

Tudásunk és barátságunk az Ön és Kedvence rendelkezésére áll.